Описание

С този инверторен електрожен тип пистолет можеш да завариш удобно и на най- труднодостъпното място! Иновативния професионален ръчен електрожен тим пистолет KraftWorld ARC-350 е с технология против залепване, изключително гъвкав и удобен за работа на най- труднодостъпни места.

Подходящ е за работа с електроди от 2мм до 5мм. Вграденото охлаждане го прави подходящ за продължителна непрекъсната работа с висока ефективност. С регулатор на ток и тяга. Електрожена е с компактни размери и е идеален за работа на труднодостъпни и неудобни места, без да е нужно да носите обемна и тежка техника.

Технически параметри:

Материал: ABS + метал

Ток: 350A

Напрежение: 220V

Плъг: европейски щепсел

Тип електрод: въглеродна стомана, неръждаема стомана, стомана, алуминий

Дебелина на заваряване: 2 ~ 5 мм електроди

Мощност: 3000W

Размер на артикула: 240 / 230 / 80 мм

Тегло на артикула: 1.5 кг

Размер на опаковката: 360 / 300 / 115 мм

Тегло на опаковката: 2.83 кг тотал с куфара

Допълнително може да закупите :

Соларни заваръчни очила – 20лв
Соларна маска за заваряване – 40лв

Професионален ръчен електрожен тип пистолет, KrafTWorld- с какво се отличава от останалите?

Този изключително качествен професионална ръчен електрожен е със супер усилена мощност от 220V и 350A. Освен това той е лек и удобен за употреба дори с една ръка за места,които са труднодостъпни за старите и непрактични електрожени. Регулатор на тока и тягата, вграден електрод в машината и всичко това е съчетано с най-новата модерна технология на KRAFTWORLD за ръчни електрожени  от най-ново поколение, за да ви даде възможно най-доброто представяне по време на употреба.